Pekdoğan'a destek büyüyerek devam ediyor

Pekdoğan

Değişik şehir ve köylerin dernek üyeleri, MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan'ı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulunuyorlar. Hafta sonunda Yozgatlılar derneği Keskin'in Kavurgalı köyü ve Merkeze bağlı Karacalı köylerinden gelen heyetler Pekdoğa

OMUZ OMUZA ÇALIŞILACAK

Yaklaşık 200 kişilik bir grupla MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’ı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulunan Yozgatlılar Derneği Başkanı Ayhan Yüksel, ziyarette yaptığı konuşmada, Kırıkkale’de 25 bin Yozgatlının yaşadığını ve bunun 15 bininin de seçmen vasfına sahip olduğunu ifade etti. Bundan önce olduğu gibi bu seçimde de Kırıkkale’de yaşayan Yozgatlıların büyük bir ekseriyetinin yine MHP diyeceğini belirten Yüksel, “Bu seçimde hep birlikte omuz omuza çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

“KIRIKKALELİ VE YOZGATLILAR OLARAK CERVAP VERMELİYİZ”

Yozgatlıları kısa bir konuşmayla selamlayan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan da Kırıkkale’nin geleceği için Kırıkkale’de yaşayan herkesle birlikte omuz omuza çalışacaklarını ifade ederek, “Yozgat ile Kırıkkale’nin kaderi birçok noktada bir. Ülkenin bölünmesi için projeler hazırlayan ve uygulayanlar ne hikmetse meclisin Kırıkkalelileri ve Yozgatlıları. Birilerinin ihanet projelerini uygulatmak için Yozgat gibi, Kırıkkale gibi öz be öz Türkmen olan iki ilin milletvekillerinin kullanılması ağrımıza gidiyor. Bu oyunu Kırıkkale’den ve Yozgat’tan başlatanlara karşı en iyi cevabı, Kırıkkaleliler ve Yozgatlılar olarak yeniden şahlanarak vermeliyiz” dedi.

ELİMİZDEN GELEN ÇABAYI GÖSTERECEĞİZ

Hafta sonunda ziyaretçilerin ardı arkası kesilmedi. Yahşihan ve Sulakyurt ziyaretinden sonra yaklaşık 250 kişiyle seçim bürosuna gelen Kavurgalı köylüleri Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan ile bir süre görüştüler. Pekdoğan burada yaptığı konuşmadı

Kendisine verilecek her oyun Kırıkkale’nin kurtuluşuna hatta Türkiye’nin içinde bulunduğu sorunların çözümüne verilmiş bir oy olyacağını söyledi. Dernek yöneticileri ise Kavurgalılar olarak MHP’nin dolayısıyla Mustatafa Pekdoğan’ın yanında olacaklarını belirttiler.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız